A RITPOLY

Magyarország piacvezető műanyagtartály-gyártója

A Rit-Poly Kft. Magyarország legnagyobb műanyag ipari berendezéseket gyártó vállalata. Hazai és nemzetközi partnerei számára több, mint 20 éve állít elő műanyag ipari tartályokat, csőhálózatokat és berendezéseket. A vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú és változatlan tulajdonosi szerkezetű – 1997-ben alapította Ritter János és azóta működik jelenlegi formájában – folyamatosan növekvő gyártókapacitással.

[column_half]

Kiemelkedő műszaki színvonal


Megbízható minőségű, kiemelkedő műszaki színvonalú termékeink naprakész technológiával készülnek a legfejlettebb minőségbiztosítási rendszerek alkalmazása mellett. Termékeinkkel és gyártási folyamatainkkal a piacon elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviseljük – a technikai innovációra mindig fogékonyak vagyunk.

[/column_half]

[column_half_last]

Gazdaságos technológia


Fejlett gyártási folyamatainknak és a közvetlen értékesítésnek köszönhetően ügyfeleink a piacon elérhető legjobb ár/érték arányú termékekhez és kapcsolódó szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá. Hatékony gyártási folyamatainknak köszönhetően versenyképességünk a hazai és nemzetközi piacon egyaránt kimagasló – ennek további növelésén önerőből és pályázatok útján folyamatosan munkálkodunk.

[/column_half_last]

[column_half]

Folyamatosan megbízható minőség

Termékeink és szolgáltatásaink folyamatosan megbízható minőségűek – termelésünket a legmegbízhatóbb minőségellenőrzési módszerek biztosítják.

[/column_half]

[column_half_last]

Nyílt kommunikáció

Ügyfeleinkkel hosszútávú, jó kapcsolatok kialakítására törekszünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vevői igények felmérésére és a megfelelő tájékoztatásra.

[/column_half_last]