A RITPOLY

Magyarország piacvezető műanyagtartály-gyártója

A Rit-Poly Kft. Magyarország legnagyobb műanyag ipari berendezéseket gyártó vállalata. Hazai és nemzetközi partnerei számára több, mint 20 éve állít elő műanyag ipari tartályokat, csőhálózatokat és berendezéseket. A vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú és változatlan tulajdonosi szerkezetű – 1997-ben alapította Ritter János és azóta működik jelenlegi formájában – folyamatosan növekvő gyártókapacitással.

Kiemelkedő műszaki színvonal


Megbízható minőségű, kiemelkedő műszaki színvonalú termékeink naprakész technológiával készülnek a legfejlettebb minőségbiztosítási rendszerek alkalmazása mellett. Termékeinkkel és gyártási folyamatainkkal a piacon elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviseljük – a technikai innovációra mindig fogékonyak vagyunk.

Gazdaságos technológia


Fejlett gyártási folyamatainknak és a közvetlen értékesítésnek köszönhetően ügyfeleink a piacon elérhető legjobb ár/érték arányú termékekhez és kapcsolódó szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá. Hatékony gyártási folyamatainknak köszönhetően versenyképességünk a hazai és nemzetközi piacon egyaránt kimagasló – ennek további növelésén önerőből és pályázatok útján folyamatosan munkálkodunk.

Folyamatosan megbízható minőség

Termékeink és szolgáltatásaink folyamatosan megbízható minőségűek – termelésünket a legmegbízhatóbb minőségellenőrzési módszerek biztosítják.

Nyílt kommunikáció

Ügyfeleinkkel hosszútávú, jó kapcsolatok kialakítására törekszünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vevői igények felmérésére és a megfelelő tájékoztatásra.