Minőségpolitikánk

A RIT-POLY Kft. az egyedi műanyag tartályok és berendezések gyártása szakterületén megbízható minőségű, kiemelkedő műszaki színvonalú termékeket, naprakész, a piacon elérhető legmagasabb műszaki színvonalú technológiáival előállító – a technikai innovációra mindig fogékony Társaságként kíván működni és célul tűzte ki a minél szélesebb piaci szegmens megszerzését. Ennek érdekében a Társaság vezetése folyamatosan fejleszti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerét, elkötelezett a vevői-, jogszabályi- és az alkalmazható egyéb követelmények teljesítését illetően.
Ügyfeleink megtartása és megelégedettségének fokozása érdekében a Társaság vezetősége az alábbi, minőségcéloknak is keretet adó stratégiai célkitűzéseket tűzte ki maga elé:

  • Rendszeresen értékeljük a Kft. működési környezetét, meghatározva a külső és a belső negatív és pozitív elemeket.
  • Azonosítjuk és lehetőségeinkhez mérten teljesítjük a Társaság működési környezetében meghatározott érdekelt felek, elsősorban megrendelőink elvárásait. Ügyfeleinkkel hosszú távú, jó kapcsolatok kialakítására törekszünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vevői igények felmérésére és a megfelelő tájékoztatásra.
  • Rendszeresen értékeljük és folyamatosan fejlesztjük értékteremtő folyamatainkat és infrastruktúránkat, arra törekszünk, hogy vállalásaink pontosan teljesíthetőek és mérhetőek legyenek. Kiemelt fontossággal bír a vállalt határidő és a minőség hibamentes teljesítése.
  • Szállító Partereinkkel kölcsönösen előnyös megállapodások megkötésére törekszünk, ezzel is erősítve cégünk piaci pozícióját. Beszállítóinktól elvárjuk a minőségi teljesítést.
  • Feltárjuk és értékeljük folyamatainkban a kockázatos, gyenge pontokat és a fejlesztési lehetőségeket, majd minőségcéljainkban rögzítetten intézkedéseket teszünk a kockázatok okainak megszüntetésére és a lehetőségek bevezetésére.
  • Fejlett gyártási folyamatainknak és a közvetlen értékesítésnek köszönhetően ügyfeleink a piacon elérhető legjobb ár/érték arányú termékekhez juthatnak hozzá. Termékeink és szolgáltatásaink folyamatosan megbízható minőségűek – termelésünket a legmegbízhatóbb minőségellenőrzési módszerek biztosítják.
  • Munkatársainkat folyamatosan képezzük, a jogszabályi, szabványi és egyéb követelményeket folyamatosan figyeljük és alkalmazzuk, elősegítve ezzel az ügyfelek teljes körű kiszolgálását. Valamennyi munkatársunktól elvárjuk a minőségtudatos gondolkodást. Tevékenységünket a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség, az etikusság, a szakmai felkészültség és a csapatmunka kell jellemezze.
  • A minőségirányítási rendszerünk működésének figyelése, elemzése segítséget nyújt tevékenységünk értékelésében, a fejlesztésekkel kapcsolatos döntések meghozatalában.

Megrendelőink beszállítói körében – a jövőt illetően – továbbra is meghatározó szerepet kívánunk betölteni, törekszünk bizalmuk fenntartására, igényeik kielégítésére, a kölcsönösen előnyös, hosszú távú kapcsolatok kialakítására és fenntartására, melynek érdekében nagy súlyt fektetünk a gyors és pontos munkavégzésre.